Kutsu meid esinema

Kammerkoor Helü osaleb koorifestivalil Tallinn 2017

12. märts 2017

20.-23. aprillil toimub XV rahvusvaheline koorifestival Tallinn 2017. Kammerkoor Helü osaleb festivali raames toimuval konkursil, võisteldes kammerkooride ning kaasaegse muusika kategoorias.

Festivali kunstline juht on Triin Koch ning žüriisse kuuluvad tunnustatud heliloojad ja koorimuusika asjatundjad kogu maailmast – Tone Bianca Dahl (Norra), Basilio Astulez Duque (Baskimaa/Hispaania), Georg Grün (Saksamaa), Heli Jürgenson (Eesti), Ko Matsushita (Jaapan).

Konkurss toimub Estonia kontserdimajas. Festivali raames toimub ka mitmeid kontserte Tallinna kirikutes ja kontserdisaalides. Esineb 31 koori, riikidest on esindatud Eesti, Holland, Läti, Saksamaa, Soome, Valgevene ja Venemaa.

Kammerkoori Helü on võimalik kuulama tulla 20. aprillil kl 21 Mustpeade majas toimuvale kontserdile ning 21. aprill kl 17.30  Estonia kontserdimajas algavale kammerkooride ja kaasaegse muusika konkursile.

Täpsem info: http://www.kooriyhing.ee/est/1913/xv-rahvusvaheline-koorifestival-tallinn-2017

Üritus Facebookis: https://www.facebook.com/events/1930343597177938/