Kutsu meid esinema

Kammerkoor Helü on aasta koori nominent

10. dets. 2016

2016 on Kammerkoor Helü jaoks olnud suurepärane aasta! Osalesime edukalt koguni kolmel koorikonkursil – Jõhvi Kammerkooride festivalil pälvisime B-kategoorias I koha, Llangollen International Eisteddfoddi konkursil Walesis saime segakooride kategoorias II koha ning Lauluragin 2016 festivalil pälvisime I koha. Lisaks konkurssidele oleme andnud kontserte mitmes Eesti nurgas ning osalenud toredates koostööprojektides. Meie dirigent Küllike Joosing on esitatud Eesti Kooriühingu aastapreemia nominendiks aasta dirigendi kategoorias ning Kammerkoor Helü on üks aasta koori nominentidest. Aitäh kõigile, kes on meie tegemistele kaasa elanud ja meid toetanud!

Loe lähemalt: http://www.kooriyhing.ee/est/1644/koori%C3%BChingu-aastapreemiad