Kutsu meid esinema

Võidukarika napsas kammerkoor Helü

18. okt. 2016

Festival Lauluragin jõudis pühapäeval finišisse, kui pärast seitsme koori võistulaulmist Valga kultuurikeskuses sai peaauhinna Tartu kammerkoor Helü. Võistlustules oli ligi paarsada lauljat seitsmest erinevast koorist. Kammerkoor Helü astus võistlustulle R.Rannapi palaga “Raagus sõnad” Karel Vähi seades ning Queeni igihalja looga “Somebody to Love”, mille energiline gospellik esitus tõi koorile konkursi peapreemia.

Tsitaat ajalehelst Valgamaalane: “Pop- ja džässkooride konkurssfestivali Lauluragin võitjatiitli pälvis kammerkoor Helü, kes oli nii žürii kui rahva lemmik. Nelja solisti eestlaulmisel kõlanud Freddie Mercury laul «Somebody to love» tõi nii mõnelegi kuulajale kananaha ihule – nii võimsalt kõlas see.”

http://valgamaalane.postimees.ee/3876291/voidukarika-napsas-kammerkoor-helue

Konkurssfestival  “Lauluragin” toimus tänavu juba III korda ning žüriisse kuulusid Janiz Ozols Lätist, Juki Väipakka Soomest ning Sirje Medell Eestist. Festifvali kunstiline juht on Toomas Voll.